Γκαραζοπορτες

Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες

Η εταιρία μας συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές-προμηθευτές πορτών και συστημάτων αυτοματισμών είναι σε θέση να προσφέρει Γκαραζόπορτες με γνώμονα την ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Χάρη στην ποικιλία σχεδίων σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι. Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, επιφανειών, χρωμάτων. Οι γκαραζόπορτες της εταιρείας μας, καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζουν οι κανονισμοί σε οικονομικές τιμές προσιτές για όλους. Απόδειξη το πλήθος ευχαριστημένων πελατών που έχουν προμηθευτεί τα προϊόντα μας.

garazoportes01   garazoportes02

Σπαστές γκαραζόπορτες οροφής

Οι κομψές αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κάθετα προς τα πάνω. Έτσι εξοικονομείτε χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ και διατηρείτε ελεύθερη όλη την είσοδο. Οι σπαστές γκαραζόπορτες ταιριάζουν πάντα - ανεξάρτητα αν το άνοιγμα του γκαράζ είναι ορθογώνιο ή λοξό, διαθέτει τμηματικό ή ημικυκλικό τόξο. Για αυτό ενδείκνυνται ιδανικά και για μελλοντική ανακαίνιση. Ανοίγουν κάθετα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου, οπότε κερδίζεται περισσότερο χώρος . Οι συγκεκριμένες πόρτες τοποθετούνται πίσω από το δομικό άνοιγμα αφήνοντας σχεδόν όλο το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος στην διάθεσή μας. Αποτελείται από φέτες πάνελ οι οποίες δένονται μεταξύ τους με έναν κομψό τρόπο, π.χ. με κάποιον τύπο μεντεσέ. Η ποιότητά δεσίματος των τμημάτων είναι τόσο καλή που φαίνονται σαν ένα κομμάτι.

garazoportes03   garazoportes04

Βιομηχανικές πόρτες

Βιομηχανικές πόρτες, βιομηχανικά ρολλά η φυσούνες για κάθε απαίτηση, προσφέροντας την μέγιστη ασφάλεια. Πόρτες από χάλυβα και αλουμίνιο, διπλού ή μονού τοιχώματος που προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση χώρου εμπρός και πίσω λόγω του κατακόρυφου ανοίγματος προς τα πάνω. Οι βιομηχανικές πόρτες αποτελούνται απο πάνελ γαλβανισμένης λαμαρίνας διπλού τοιχώματος πάχους 40mm σε όλο το μήκος και υψους 500 και 610mm, ανάλογα με το συνολικό ύψος της πόρτας. Το παχύ μονωτικό υλικό αποτελείται απο στέρεο αφρό πολυουρεθάνης,100% χωρίς CFC και παρέχει υψηλές τιμές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται έξοδος διαφυγής διατίθενται πλαϊνές πόρτες, που μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα απο τη βιομηχανική πόρτα και έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση με αυτήν. Υπάρχει δυνατότητα παράθυρα απο διπλά πολυκαρβονικά τζάμια να ενσωματωθούν στα πάνελ της πόρτας.Έτσι επιτρέπεται η διέλευση του φυσικού φωτός χωρίς παραχωρήσεις στην θερμομόνωση.

garazoportes05   garazoportes06

Μερικά έργα μας

  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter