ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρία

Η εταιρία ανελκυστήρων  ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ - Χρ. Τσινόπουλος, ιδρύθηκε το 1997. Με γνώμονα την προσωπική εργασία και τον επαγγελματισμό, ο ιδρυτής της εταιρίας Τσινόπουλος Χρήστος, ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο των ανελκυστήρων από το 1976.

Η ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αναβάθμισης ανελκυστήρων στην περιοχή της Καρδίτσας.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες, μηχανικούς, τεχνικές εταιρίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες. Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ώστε το τελικό προϊόν να ικανοποιεί τις απαιτήσεις κα τις προσδοκίες του πελάτη, της ισχύουσας νομοθεσίας και κυρίως να είναι ασφαλές ως προς την χρήση του.

Έπειτα από πολυετή εργασιακή εμπειρία έχουμε εγκαταστήσει ανελκυστήρες σε πολυκατοικίες , μεζονέτες , νοσοκομεία , εργοστάσια , fast food , τράπεζες , εμπορικά κέντρα, ανελκυστήρες προσώπων, ατόμων με ειδικές ανάγκες , τροφίμων, φορτίων και ειδικές κατασκευές.

Επενδύοντας σε επίλεκτο ανθρώπινο δυναμικό, και σύγχρονο εξοπλισμό, η ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ μπορεί να εγγυηθεί αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, για οποιαδήποτε εργασία στον ανελκυστήρα σας, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Πολιτική της Εταιρείας

Ποιότητα Προϊόντων & Υπηρεσιών
Η εταιρία μας παρέχει πρωτότυπες, λειτουργικές, αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις. Προσπαθούμε να προμηθεύσουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς μεγάλο κόστος.
 
Εξυπηρέτηση Πελατών
Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε εργασία στον ανελκυστήρα σας, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα και την γρήγορη εξυπηρέτηση σας. Σε κάθε περίπτωση, εγγυόμαστε την ποιοτική εγκατάσταση των προϊόντων εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού και δεσμευόμαστε για την προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.
 
Ασφάλεια
Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφαλής μετακίνηση των πελατών μας και η ασφαλής εργασία των υπαλλήλων μας. Το όνομα της ΑΝΥΨΩΤΙΚΗΣ συνδέεται με την ποιότητα, την οικονομία και κυρίως την ασφάλεια.
 
Ικανοποίηση Πελατών
Διεκπεραιώνουμε τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες με βαθύ αίσθημα ευθύνης για την δουλεία μας, για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Ως εταιρία μας διέπει ακεραιότητα, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα. Η ικανοποίηση των πελατών είναι πολύ σημαντική για εμάς, μέσω μιας σωστής συνεργασίας, βασιζόμενη στην άρτια εξειδίκευση του προσωπικού μας και στην προσωπική επαφή, θέλουμε να χτίσουμε μακρόχρονές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

Για μας, στην ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ, η εξέλιξη είναι μια διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ. Γι’ αυτό δημιουργούμε συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας, βασιζόμενα στην υψηλή ποιότητα, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και την καινοτομία.

 

Παράλληλα με την κύρια απασχόληση της εταιρίας με τους ανελκυστήρες, ασχολούμαστε και με

  • ρολά
  • οικιακές γκαραζόπορτες
  • βιομηχανικές πόρτες
  • αυτοματισμούς
  • πόρτες πυρασφαλείας
  • στέγαστρα
  • φωτοβολταϊκά
  • μπάρες
  • αντλίες θέρμανσης / ψύξης

Στη μακρόχρονη αυτή πορεία μας έχουμε να επιδείξουμε ένα μεγάλο σύνολο έργων.

Από το 2010 η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, τη μελέτη, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών. Αξιοποιώντας το νέο επενδυτικό πλαίσιο με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσης για τη συνολική διάρκεια ζωής της, που υπερβαίνει τα 25 χρόνια.

fotovoltaika 3