Κλιματιστικα Οικιακης Χρησης

Κλιματιστικά Οικιακή Χρήσης

Οικιακά Προϊόντα

Συνεργάτες

toshiba1          carrier

 

Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου της Toshiba είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή καθώς έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ελκυστικά σ΄έναν χρήστη: κομψό σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία, ποιότητα εσωτερικού αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση και τους υψηλότερους συντελεστές SCOP και SEER της αγοράς.

Με Απλά Λόγια:

Η TOSHIBA, ο αδιαφιλονίκητος πρωτοπόρος στη τεχνολογία του κλιματισμού και παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρονικές συσκευές, παρουσιάζει τη νέα σειρά κλιματιστικών προηγμένης τεχνολογίας που ξεπερνούν όχι μόνο τις προσδοκίες σας αλλά και τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Η TOSHIBA ήταν η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε την τεχνολογία Inverter στα συστήματα κλιματισμού το 1981 και από τότε διατηρεί συνεχώς τεχνολογικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Με την ανάπτυξη της νέας και αποκλειστικής υβριδικής τεχνολογίας DC Inverter, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ικανότητά της για καινοτομία διατηρώντας την ηγετική της θέση σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.

Αποτέλεσμα των διαρκών ερευνών της TOSHIBA ήταν η ανάπτυξη της τεχνολογίας PWM (Pulse Width Modulation), η οποία χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με την παραδοσιακή τεχνολογία ελέγχου PAM (Pulse Amplitude Modulation).

Ο συνδιασμός αυτών των δύο τεχνολογιών επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της παρεχόμενης ισχύος και της κατανάλωσης ενέργειας.

Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, όλα τα κλιματιστικά TOSHIBA έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζουν καθαρό και σωστά φιλτραρισμένο αέρα και ιδανική θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

toshiba

mirai r32

  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter