Εγκαταστασεις

Εγκαταστάσεις Ανελκυστήρων

Η σαραντάχρονη παρουσία μας στον χώρο των ανελκυστήρων προσδίδει αναμφισβήτητα μια επιπλέον αξία στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, χωρίς αυτό να μας δένει με το παρελθόν. Με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, με συνεχή ενημέρωση και συνεχείς επενδύσεις , η εταιρεία προσανατολίζεται κοιτάζοντας πάντα προς το μέλλον.

Ο ανελκυστήρας που σας μετακινεί είναι πολλά παραπάνω από το «φαίνεσθαι». Αξίζει, λοιπόν, μελέτη η επιλογή του, όπως και οι πρώτες ύλες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αξιόπιστες διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια και προσφέροντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς της ζωής μας… τον ανελκυστήρα μας! Η αξιολόγηση των συνεργατών και προμηθευτών μας , η εξακρίβωση και πιστοποίηση των χρησιμοποιουμένων οργάνων, εξασφαλίζουν μια γρήγορη σωστή και ασφαλή εγκατάσταση.

egatastaseis01

 

egatastaseis02                egatastaseis03 

 

Η "ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ", προχωρά στην εγκατάσταση, κατόπιν αυστηρής μελέτης και σχεδιασμού προκειμένου να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ξεπερνώντας τυχών προβλήματα που θα προκύψουν δίνοντας πάντα τις ιδανικότερες για κάθε περίπτωση λύσεις.

Ακολουθώντας με αφοσίωση το δρόμο της πρωτοπορίας καθώς και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας για εξοικονόμηση ενέργειας, η ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ προχωρά στην εγκατάσταση ανελκυστήρων με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά που προσφέρουν επιπλέον οφέλη και μείωση του κόστους χρήσης τους. Αυτοί οι καινοτόμοι και φιλικοί προς το περιβάλλον ανελκυστήρες κινούνται με επίπεδους, καλυμμένους με πολυουρεθάνη ατσάλινους ιμάντες και διαθέτουν μηχανή χωρίς μειωτήρα με μόνιμους μαγνήτες ώστε να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και ευελιξία σχεδιασμού.

Μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τάση αποτελούν και οι ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο, MRL, (Machine Room Less). Η κατηγορία αυτή δημιουργήθηκε κατά κύριο λλογο εξαιτίας της έλλειψης χώρου μηχανοστασίου σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι πίνακες ελέγχου τύπου «MRL» τοποθετούνται σε ειδικά ερμάρια-ντουλάπες (δίπλα από την πόρτα του ανελκυστήρα συνήθως στον τελευταίο όροφο) για να είναι προσβάσιμοι από τους τεχνικούς. Η μηχανή με το Inverter τοποθετούνται μέσα στο φρεάτιο πάνω από τον τελευταίο όροφο με ειδική κατασκευή.

egatastaseis04

  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter