Σκεπαστρα

Σκέπαστρα

Στέγαστρα

Σας παρουσιάζουμε την νέα σειρά στεγάστρων που θα βελτιώσουν την ζωή σας. Είναι η νέα εναλλακτική πρόταση για ένα επιπλέον χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα, ποδήλατα, μηχανές ακόμα και σκάφη.

Όταν επικρατεί αυξημένη εξωτερική θερμοκρασία, το φως και η ζέστη σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα του οχήματος μπορούν να ανεβάσουν την θερμοκρασία του οχήματος έως και 85oC. Αυτό δεν είναι μόνο ανυπόφορο για τους επιβάτες αλλά και καταστροφικό για το εσωτερικό του οχήματος.
Η πολυκαρβονική οροφή λειτουργεί σαν ασπίδα στην ηλιακή ακτινοβολία, μπλοκάροντας κατά 100% τις ακτίνες UV (ηλιακή ακτινοβολία) και έως 75% τις ακτίνες IR (θερμική ακτινοβολία).
Τα στέγαστρά μας προστατεύουν επίσης το όχημα σας απο την βροχή (ακόμα και την όξινη),το χιόνι, την παγωνιά, χαλάζι και την ισχυρή ανεμοπίεση. 
Τα στέγαστρα κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας. Ο σκελετός ανοδιωμένου αλουμινίου και η επιφάνεια συμπαγούς πολυκαρβονικού (θερμικής αποκοπής) διασφαλίζουν ένα μακροχρόνιο αδιάβρωτο χώρο στάθμευσης. Η ανθεκτικότητα , η σταθερότητα του χρώματος, η ευκολία συντήρησης και η αισθητική μαζί με την αίσθηση ασφάλειας, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της ανοδίωσης. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του αλουμινίου είναι η ανακυκλωσιμότητα του. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και η παραγωγή του δεν επιβαρύνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Το ενσωματωμένο σύστημα υδρορροής τονίζει ακόμα περισσότερο την εργονομική υπεροχή και την λεπτομέρεια κατασκευής.Σε αυτό το πρωτοποριακό σύστημα σκίασης ο σκελετός αλουμινίου στηρίζεται μόνο από την μια πλευρά. Έτσι μεγιστοποιείται η προσαρμοστικότητα του σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές, η ευκολία στην στάθμευση καθώς και η ευκολία και την είσοδο και έξοδο από το όχημα.Οι εξαιρετικές ιδιότητες του ειδικού θερμοπλαστικού το κάνουν ισχυρότερο κατά 250 φορές από το κοινό γυαλί, κάνοντας το στέγαστρο ανθεκτικότερο σε χτυπήματα, ενώ εξίσου σημαντικό προσόν των προϊόντων της σειράς αυτής αποτελεί και η ευκολία εγκατάστασης τους - το στέγαστρο τοποθετείται μέσα σε 4 ώρες.

skepastra01     skepastra02

6 νέες θέσεις parking στη ΣΥ.ΦΑ.Κ.

skepastra03   skepastra04
  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter