Αντλίες θερμότητας

Αντλίες θερμότητας

Η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος είναι πλέον επιτακτική και ο καθένας μας είναι υπεύθυνος να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα στον πλανήτη.

Κάθε σπίτι, προκειμένου να εξασφαλίσει τις συνθήκες άνεσης που τα μέλη του επιλέγουν, καταναλώνει σημαντική ενέργεια και επιβαρύνει το περιβάλλον, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Για τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου, καθώς και για τη θέρμανση του νερού χρήσης, χρησιμοποιείται κάποιες φορές ηλεκτρική ενέργεια, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.ο.κ.

Οι εξελίξεις όμως στον χώρο της ενέργειας, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, μας παροτρύνει να ανακαλύψουμε διαφορετικές μεθόδους θέρμανσης, οι οποίες θα είναι πιο αποδοτικές, με χαμηλότερα κόστη και μικρότερες επιπτώσεις για το εριβάλλον.

Οι αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, είναι η ιδανική λύση για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς χρησιμοποιούν τη θερμότητα που υπάρχει ήδη στον αέρα ως την κύρια πηγή ενέργειας. Αυτό το όλα-σε-ένα σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη σωστή θερμοκρασία για θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης αλλά και κλιματισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Screenshot 2


  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter