Ρολα

Ρολά

Μεταλλικά ρολά ασφαλείας ανοικτού (διάτρητα και διχτυωτά) και κλειστού τύπου (μονού τοιχώματος και διπλού τοιχώματος με μόνωση, με επίπεδα ή καμπύλα προφίλ και υλικά χάλυβα ή αλουμίνιο) κατάλληλα για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.

rola01b      rola02


Δικτυωτό ρολό σιδήρου σε 3 διαφορετικούς τύπους(μικρό - μεσαίο - μεγάλο μάτι):

 1. Προσφέρει τον μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο σας.
 2. Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος.
 3. Συνδυασμός υψηλής προστασίας και δυνατότητα οπτικής επαφής με τον εσωτερικό χώρο.
 4. Ιδανικό για τοποθέτηση σε βιτρίνες καταστημάτων.
 5. Δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας.
 6. Δυνατότητα προσθήκης κάθε είδους κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια
 7. Το κουτί καλύψεως του μηχανισμού μπορεί να παραχθεί στο ίδιο χρώμα με το προϊόν, για ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Ρολό Λαμαρίνας Κλειστού Τύπου ή Διάτρητο ΠΑΣΤΟΡΕ (Ίσιο):

 1. Προφίλ ατσαλολαμαρίνας γαλβανιζέ,το οποίο μπορεί να φέρει διάτρηση με μέγιστη διάσταση οπής 3mm.
 2. Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος.
 3. Δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων PLEXI GLASS(τζαμάκια) διάστασης 130mm x 70mm για παροχή φυσικού φωτισμού (μόνο για τα κλείστου τύπου).
 4. Kατάλληλο για ευρύ φάσμα εφαρμογών, μεταξύ άλλων: βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, αλλά και γκαράζ αυτοκινήτων
 5. Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφτεί το τύλιγμα του ρολού από την εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.
 6. Το τελευταίο προφίλ του ρολλού-που εφάπτεται του εδάφους-φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς και λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα.
 7. Δυνατότητα χειροκίνητης η ηλεκτροκίνητης λειτουργίας.
 8. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.
rolo01   rolo02
 Κλειστού Τύπου   Διάτρητο


Ρολό Λαμαρίνας Κλειστού Τύπου ή Διατρήτο ΑΝΤΙΤΕΜΠΕΣΤΑ (Καμπύλο):

 1. Προφίλ ατσαλολαμαρίνας γαλβανιζέ ή με διάτρηση με μέγιστη διάσταση οπής 3mm. Φέρει ειδικά βελτιστοποιημένη διατομή και ενισχύσεις σε καίρια σημεία για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία.
 2. Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος.
 3. Δυνατότητα εξαερισμού σε συνδυασμό με το ίδιο ή και διαφορετικό προφίλ το οποίο φέρει διάτρηση με μέγιστη διάσταση οπής 3mm.
 4. Δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων PLEXI GLASS (τζαμάκια) διάστασης 130mm x 70mm για παροχή φυσικού φωτισμού για παροχή φυσικού φωτισμού σε προφίλ Pastore ίσιο.
 5. Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από τη εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.
 6. Δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας.
 7. Δυνατότητα εξαερισμού σε συνδυασμό με διάτρητο
rolo03   rolo04
Κλειστού Τύπου    Διάτρητο

Μερικά έργα μας

 • 24410 29536
 • 24410 42130

Newsletter