Πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας

Η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος είναι πλέον επιτακτική και ο καθένας μας είναι υπεύθυνος να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα στον πλανήτη.

Κάθε σπίτι, προκειμένου να εξασφαλίσει τις συνθήκες άνεσης που τα μέλη του επιλέγουν, καταναλώνει σημαντική ενέργεια και επιβαρύνει το περιβάλλον, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Για τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου, καθώς και για τη θέρμανση του νερού χρήσης, χρησιμοποιείται κάποιες φορές ηλεκτρική ενέργεια, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.ο.κ.

Οι εξελίξεις όμως στον χώρο της ενέργειας, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, μας παροτρύνει να ανακαλύψουμε διαφορετικές μεθόδους θέρμανσης, οι οποίες θα είναι πιο αποδοτικές, με χαμηλότερα κόστη και μικρότερες επιπτώσεις για το εριβάλλον.

Οι αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, είναι η ιδανική λύση για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς χρησιμοποιούν τη θερμότητα που υπάρχει ήδη στον αέρα ως την κύρια πηγή ενέργειας. Αυτό το όλα-σε-ένα σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη σωστή θερμοκρασία για θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης αλλά και κλιματισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Screenshot 2

antliesthermotitas

Γλιτώστε τα μισά λεφτά

Πληρώνεις τα μισά για θέρμανσή σε σχέση με το πετρέλαιο. Τις αντλίες θερμότητας τις εγκαθιστάς εύκολα, δεν θέλουν πολύ χώρο και είναι high tech λύση για τη θέρμανση.

Οι αντλίες θερμότητας αέρα- νερού είναι μηχανές που αντλούν θερμότητα από τον ατμοσφαιρικό αέρα και την μεταφέρουν πολλαπλάσια στο νερό που χρησιμοποιούμε για θέρμανση.

kagela01     

    8 σημαντικοί λόγοι για να μας επιλέξετε...

  • 4 χιλιοστά πάχος λάμας.

  • Ενδιάμεσο τεφλόν για αθόρυβη λειτουργία.

  • Ανοιγόμενος μηχανισμός 180 μοιρών.

  • Χωνευτή κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • Κατασκευή εξ’ολοκλήρου γαλβανιζέ χωρίς κολήσεις.

  • Σε πλήθος RAL αποχρώσεων.

  • Αφαιρούμενος τερματικός οδηγός.

  • Το μπινί είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που καθιστά αδύνατη την παραβίαση της κλειδαριάς απο το πλάϊ

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τα πτυσσόμενα κάγκελα για πόρτες και παράθυρα κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους. Είναι εξολοκλήρου συναρμολογημένα με περτσίνια και βίδες (χωρίς κολλήσεις) με συνέπεια να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις διαβρώσεις.

Διατίθενται γαλβανισμένα ή βαμμένα σε αποχρώσεις.

Η κάσα, ο οδηγός, το κατωκάσι, το μπινί, οι σύρτες της κλειδαριάς και τα κάθετα κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμώ ατσαλολαμαρίνα πάχους1,5 mm.

Τα χιαστί κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένες εν θερμώ βέργες 5 και 3 οπών πάχους 2,5 ή 4 περτσινωμένα στα κάθετα κάγκελα (πι 15x15) με παρεμβολή νάυλον αποστατών, σε σειρές (συνήθως δύο ή τρείς) ανάλογα με την επιθυμητή στιβαρότητα της κατασκευής. Για πόρτες χρησιμοποιούνται βέργες 5 οπών μήκους 510 mm και για παράθυρα βέργες 5 οπών μήκους 400 mm (σε κάθε άκρη χρησιμοποιούνται δύο βέργες 3 οπών κατάλληλου μήκους).

Η ανάρτηση από τον επάνω οδηγό γίνεται με βαγονέτα νάυλον ή διαμορφωμένης γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνας, καθένα των οποίων φέρει δύο ράουλα με νάυλον. Βαγονέτα τοποθετούνται ανά τρία κάθε τα κάγκελα και στα ενδιάμεσα τοποθετούνται στηρίγματα οδηγού.

Η νάυλον επένδυση των ράουλων και οι νάυλον αποστάτες στις αρθρώσεις των χιαστί κάγκελων καθιστά αθόρυβη την λειτουργία της πτυσσόμενης πόρτας.

Τα ακριανά κάθετα κάγκελα στηρίζονται στην κάσα και στο μπινί με φρεζάτες βίδες Μ6 και λαμάκια πάχους 3mm που φέρουν αντίστοιχο σπείρωμα.

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή την μια πλευρά του μύλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθόσον δεν μπορεί να γίνει εξώθησή του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς. Η κλειδαριά σπρώχνει σε αντίθετες κατευθύνσεις δύο σύρτες, χωνευτούς στο μπινί της πτυσσόμενης, με ενσωματωμένους γάντζους που στην κλειστή θέση συρταρώνουν σε αντίστοιχη οπή που υπάρχει στο αντικρυστό μπινί της κάσας. Το ζεύγος των αντικρυστών μπινί παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς δεν υπάρχει ορατό διάκενο μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας έτσι τους σύρτες. Το μπινί είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που καθιστά αδύνατη την παραβίαση της κλειδαριάς απο το πλάϊ (η κλειδαριά ασφαλείας είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή την μια πλευρά του μύλου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια καθόσον δεν μπορείνα γίνει εξώθησή του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς).

Στον τύπο σπαστής πτυσσόμενης το κατωκάσι με κατάλληλο μεντεσέ μπορεί να αναδιπλωθεί πάνω στην συνεπτυγμένη πόρτα και να ανοίξει με περιστροφή 180° αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας καθώς και την διέλευση από το δάπεδο χωρίς εμπόδιο. Ο πάνω οδηγός είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα, το ένα των οποίων έχει μήκος κατάλληλο να δεχθεί την συνεπτυγμένη πόρτα και συνδέεται στην ανοιγόμενη κάσα με πρόσθετες ενισχύσεις. Στην κλειστή θέση τα δύο τμήματα του οδηγού ευθυγραμμίζονται με ειδικό ρυθμιζόμενο μάνδαλο.

Στέγαστρα

Σας παρουσιάζουμε την νέα σειρά στεγάστρων που θα βελτιώσουν την ζωή σας. Είναι η νέα εναλλακτική πρόταση για ένα επιπλέον χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα, ποδήλατα, μηχανές ακόμα και σκάφη.

Όταν επικρατεί αυξημένη εξωτερική θερμοκρασία, το φως και η ζέστη σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα του οχήματος μπορούν να ανεβάσουν την θερμοκρασία του οχήματος έως και 85oC. Αυτό δεν είναι μόνο ανυπόφορο για τους επιβάτες αλλά και καταστροφικό για το εσωτερικό του οχήματος.
Η πολυκαρβονική οροφή λειτουργεί σαν ασπίδα στην ηλιακή ακτινοβολία, μπλοκάροντας κατά 100% τις ακτίνες UV (ηλιακή ακτινοβολία) και έως 75% τις ακτίνες IR (θερμική ακτινοβολία).
Τα στέγαστρά μας προστατεύουν επίσης το όχημα σας απο την βροχή (ακόμα και την όξινη),το χιόνι, την παγωνιά, χαλάζι και την ισχυρή ανεμοπίεση. 
Τα στέγαστρα κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας. Ο σκελετός ανοδιωμένου αλουμινίου και η επιφάνεια συμπαγούς πολυκαρβονικού (θερμικής αποκοπής) διασφαλίζουν ένα μακροχρόνιο αδιάβρωτο χώρο στάθμευσης. Η ανθεκτικότητα , η σταθερότητα του χρώματος, η ευκολία συντήρησης και η αισθητική μαζί με την αίσθηση ασφάλειας, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της ανοδίωσης. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του αλουμινίου είναι η ανακυκλωσιμότητα του. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και η παραγωγή του δεν επιβαρύνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Το ενσωματωμένο σύστημα υδρορροής τονίζει ακόμα περισσότερο την εργονομική υπεροχή και την λεπτομέρεια κατασκευής.Σε αυτό το πρωτοποριακό σύστημα σκίασης ο σκελετός αλουμινίου στηρίζεται μόνο από την μια πλευρά. Έτσι μεγιστοποιείται η προσαρμοστικότητα του σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές, η ευκολία στην στάθμευση καθώς και η ευκολία και την είσοδο και έξοδο από το όχημα.Οι εξαιρετικές ιδιότητες του ειδικού θερμοπλαστικού το κάνουν ισχυρότερο κατά 250 φορές από το κοινό γυαλί, κάνοντας το στέγαστρο ανθεκτικότερο σε χτυπήματα, ενώ εξίσου σημαντικό προσόν των προϊόντων της σειράς αυτής αποτελεί και η ευκολία εγκατάστασης τους - το στέγαστρο τοποθετείται μέσα σε 4 ώρες.

skepastra01     skepastra02

6 νέες θέσεις parking στη ΣΥ.ΦΑ.Κ.

skepastra03   skepastra04

Οικιακά Προϊόντα

Συνεργάτες

toshiba1          carrier

 

Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου της Toshiba είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή καθώς έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ελκυστικά σ΄έναν χρήστη: κομψό σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία, ποιότητα εσωτερικού αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση και τους υψηλότερους συντελεστές SCOP και SEER της αγοράς.

Με Απλά Λόγια:

Η TOSHIBA, ο αδιαφιλονίκητος πρωτοπόρος στη τεχνολογία του κλιματισμού και παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρονικές συσκευές, παρουσιάζει τη νέα σειρά κλιματιστικών προηγμένης τεχνολογίας που ξεπερνούν όχι μόνο τις προσδοκίες σας αλλά και τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Η TOSHIBA ήταν η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε την τεχνολογία Inverter στα συστήματα κλιματισμού το 1981 και από τότε διατηρεί συνεχώς τεχνολογικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Με την ανάπτυξη της νέας και αποκλειστικής υβριδικής τεχνολογίας DC Inverter, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ικανότητά της για καινοτομία διατηρώντας την ηγετική της θέση σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.

Αποτέλεσμα των διαρκών ερευνών της TOSHIBA ήταν η ανάπτυξη της τεχνολογίας PWM (Pulse Width Modulation), η οποία χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με την παραδοσιακή τεχνολογία ελέγχου PAM (Pulse Amplitude Modulation).

Ο συνδιασμός αυτών των δύο τεχνολογιών επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της παρεχόμενης ισχύος και της κατανάλωσης ενέργειας.

Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, όλα τα κλιματιστικά TOSHIBA έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζουν καθαρό και σωστά φιλτραρισμένο αέρα και ιδανική θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

toshiba

mirai r32

  • 24410 29536
  • 24410 42130

Newsletter